CONCRETE SECTIONAL GARAGE WITH DIVIDING WALL

Mr D had just moved into his new home in Bournemouth, Dorset.  In the garden were a few old wooden sheds/workshops that had come to the end of their life.  Having moved from a larger house Mr D required not only a secure garage but also some much needed office space and wanted the new building to match the house which was rendered.  A concrete sectional garage/office provided the perfect solution – being versatile, secure and at a very competitive price.

The old sheds/workshops were demolished and a concrete slab for the new building was laid.  The new Apex building of 30′ in length was constructed using plain panels.  A dividing wall was constructed inside the building creating two separate units.  The front as a Garage with up and over door and a side access door and the rear building of 9′ creating the perfect office space with its own private personnel door.  The whole building was then rendered and painted to match the house.  One building – two separate uses under the same roof.